MOUGA WALKER

MOUGA WALKER
KEEP VOTING

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ "7 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ", ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ http://www.peripeteies.blogspot.com . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Μετά τα "ΤΕΛΗ", έφτασε η ώρα για τις...

GeoCountry

MOUGOVISION ERROR CONTEST special

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το Σάββατο 04/04/2009 και ώρα 20:00 ο πρώτος Ειδικός Διαγωνισμός Λάθους της MOUGOVISION.

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου κανονικού διαγωνισμού, στον οποίο διαγωνίζονταν τα μαργαριτάρια της Ειρήνης Καβούρη με νικητήριο το "Φέρτε τη Μουσουλμάνικα", και λίγες μόλις εβδομάδες πριν την έναρξη του δεύτερου μεγάλου διαγωνισμού, διοργανώνεται από τα κομματικά μέλη της Μ.Ο.Υ.Γ.Κ.Α. μία μίνι MOUGOVISION, με σκοπό την ανάδειξη του κοινού μαργαριταριού των υπόλοιπων κομματικών μελών εκτός της Ειρήνης.
Η μίνι MOUGOVISION θα διεξαχθεί στην πόλη που διεξάγη ο πρώτος κανονικός διαγωνισμός, δηλαδή στη Λάρισα.
Στο διαγωνισμό συμμετέχουν αλφαβητικά ο Γιάννης Καλαμάρης, ο Δημήτρης Καλαμάρης, η Μαρία Καραβίδα και η Ασημίνα Κουφετάκη, των οποίων τα μαργαριτάρια είναι ανηρτημένα στο http://koinalathi.blogspot.com/. Αυξημένη βαρύτητα θα έχει η συμμετοχή της Μαρίας Καραβίδα, η οποία συγκεντρώνει το 60% επί των συνολικών μαργαριταριών (24/40).
Η μίνι MOUGOVISION διαφοροποιείται από την κανονική τόσο ως προς τους κανόνες ανάδειξης, όσο και ως προς τη διάρκεια. Στη διαδικασία της ανάδειξης θα συμμετέχει μέχρι το επόμενο Σάββατο 11/04/2009 το κοινό μέσω των ψηφοφοριών που διεξάγονται στο http://vouloseto.blogspot.com/, αλλά και μία μυστική κριτική επιτροπή, η οποία θα πρέπει να έχει ψηφίσει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 06/04/2009 και ώρα 23:00.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το Σάββατο σε πανηγυρική συνάντηση-προάγγελο της έναρξης του MOUGOVISION ERROR CONTEST 2.

Copyright © 2008 - Μ.Ο.Υ.Γ.Κ.Α. - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template