MOUGA WALKER

MOUGA WALKER
KEEP VOTING

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ "7 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ", ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ http://www.peripeteies.blogspot.com . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Μετά τα "ΤΕΛΗ", έφτασε η ώρα για τις...

GeoCountry

ΝΕΟ Γ-ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΤΟ MOUGA CHANNEL!!!


Ένα νέο γ-ριάλιτι ετοιμάζουν αυτόν τον καιρό οι υπεύθυνοι του MOUGA CHANNEL. Σύμφωνα με τους ίδιους, στο νέο τηλε-γριάλιτι θα συμμετέχουν 16 ετοιμοθάνατοι υπέργηροι, οι οποίοι θα έχουν ως προσωπικό γιατρό-φροντιστή το Ζήση Ανακατωσούρα και με τη βοήθεια αυτού θα προσπαθούν να φτάσουν πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο (δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εφ' όρου ζωής και δωρεάν πολυτελέστατη κηδεία σε υπόγειο τύμβο 500τμ πέντε αστέρων + extra μνημόσυνα για τα πέντε πρώτα χρόνια μετά θάνατον!).


Οι κανόνες θα έχουν ως εξής:

Κάθε εβδομάδα, κι επειδή η θεραπευτική δεινότητα του Ζήση θα είναι φυσικά ανύπαρκτη, ο Θεός θα προτείνει ως υποψήφιους προς ψόφο τέσσερις από τους εναπομείναντες παίκτες, από τους οποίους το κοινό θα αποφασίζει ποιος θα πεθάνει, ενώ οι υπόλοιποι τρεις θα συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους στο γηροκομείο-στούντιο, όπου και θα διαμένουν διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο... Οι παίκτες, μάλιστα, θα είναι χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες, ενώ κάθε ομάδα θα διαθέτει έναν αρχηγό-μάνατζερ, που θα επιβλέπει τις συνθήκες διαβίωσης των μελών της.



Ειδικότερα, οι ομάδες θα έχουν ως εξής:


Ομάδα 1η

Μάνατζερ: Μαρία Καραβίδα

Παίκτες: Γέροι 60-100


Ομάδα 2η

Μάνατζερ: Δημήτρης Καλαμάρης

Παίκτες: Γριές 60-100


Ομάδα 3η

Μάνατζερ: Ειρήνη Καβούρη

Παίκτες: Γέροι & Γριές 100+


Ομάδα 4η

Μάνατζερ: Εκπρόσωπος Δ' ΚΑΠΗ Τούμπας

Παίκτες: Ανήμπορα γκρουπ



Φήμες θέλουν για παρουσιαστή τον Κώστα Χ, ενώ το περίφημο γ-ριάλιτι αναμένεται να ξεκινήσει την προβολή του ανά πάσα στιγμή...


THE X-DOCTOR LIVE

time to face the death

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21:00 στο MOUGA CHANNEL

Copyright © 2008 - Μ.Ο.Υ.Γ.Κ.Α. - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template